Besparen was nog nooit zo gemakkelijk

Over Horecavoordeelpas.nl

Geld verdienen door te shoppen

Winkelen op internet is snel, eenvoudig en soms voordelig. Maar geld opleveren deed het je nog nooit. Nu kun je ook geld sparen door je internetaankopen via Horecavoordeelpas.nl te voldoen. Je shopt dan bij meer dan 2.300 - bij ons aangesloten - webshops en spaart een tegoed bij elkaar om te gaan stappen, dineren of een terrasje te pakken. Zonder meer uit te geven dan je toch al zou doen.

Hoe gaat dit in zijn werk? Er zijn ontzettend veel websites waar je producten kunt vergelijken of speciale kortingen voor webshops kunt vinden. Deze websites sturen jou met een speciale link (of cookie) door, waardoor zij een commissie (vaak een percentage) ontvangen over jouw aankoop. Wij doen dat ook, maar bij ons mag je de commissie zelf houden, zodat jij het bedrag kunt gebruiken om leuke dingen te doen!

Hoe werkt het?

  1. Maak een account aan, dat doe je hier. Je schaft dan meteen een persoonlijke Horecavoordeelpas aan voor eenmalig €5, via de website of aan de bar in jouw favoriete café.
  2. Shop via Horecavoordeelpas.nl bij een van de vele webshops (hiervoor is het heel belangrijk dat je inlogt en onze speciale link gebruikt).
  3. Binnen 48 uur vind je de commissie van je aankoop terug in je account op Horecavoordeelpas.nl.
  4. Zodra je aankopen goedgekeurd zijn, kun je dit bedrag laten uitbetalen. We hanteren hierbij een ondergrens van €10. Bij elke keer dat je casht, houden wij €5 in (ongeacht het bedrag dat je jezelf uitbetaalt), die we gebruiken om de site in de lucht te houden en jouw gegevens te beschermen. Zo hou je dus een tegoed van 5 euro over, welke je kan uitgeven in vele horecagelegenheden in Nijmegen, Arnhem en Enschede.
  5. Zodra je laat uitbetalen staat het bedrag direct op je Horecavoordeelpas.

Interessant voor u

Volg ons op facebook